TAK DZISIAJ JEST

Wiesław Janusz Mikulski


WIESŁAW JANUSZ MIKULSKI

               (ur.1959)

 

 

 

 

         TAK  DZISIAJ  JEST

 

ślizgamy się po torach kłamstw zdrad

oszustw naciągania na kasę

a czasu coraz mniej

        coraz mniej

            coraz mniej …

 

 

2012.05.21

Wiesław Janusz Mikulski
Wiesław Janusz Mikulski
Wiersz · 14 lipca 2012
anonim