odejdź do krainy

Carbo

odejdź do krainy
zgniłych pomidorów
wejdź na kruchy lód
jeziora zapomnienia
przyjdź gdy będę
w bardzo złym humorze
żebym mógł powiedzieć
co o tobie myślę
zatańcz na rozżarzonych
kamieniach
pokalecz sobie stopy
o zieloną trawę
dotknij twarzy
w krwi umazanej
spójrz mi prosto w oczy
i zamień się w kamień

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 2 głosy
Carbo
Carbo
Wiersz · 16 stycznia 2000
anonim