Literatura

pierwszy dzień abstynencji (wiersz)

Jarosław Baprawski

zobacz kochanie
kupiłam dwie pary majteczek
i wystrzałowe buty

o kurwa
pomyślałem
cóż za radość

chce mi się pić
jak tobie ruchać


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Justyna D. Barańska
Justyna D. Barańska 22 lipca 2012, 13:42
I pytanie: to ma być błyskotliwe, zabawne, dosadne czy jakie? Jak dla mnie tylko miałkie.
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski 22 lipca 2012, 14:37
...śliczna "przypowieść" , coś jak prolog do większego cyklu;))
przysłano: 21 lipca 2012 (historia)

Inne teksty autora

I cool
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
w kuluarach
Jarosław Baprawski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca