pierwszy dzień abstynencji

Jarosław Baprawski

zobacz kochanie
kupiłam dwie pary majteczek
i wystrzałowe buty

o kurwa
pomyślałem
cóż za radość

chce mi się pić
jak tobie ruchać

Oceń ten tekst
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 21 lipca 2012
anonim