Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Evit-ka
na pewno nie? (i czego...
na pewno nie? (i czego skutkiem?)
Evit-ka
nie poruszać się
nie prowokować zagrożenia
...
nie myśleć
nie oddychać
nie istnieć
przynajmniej przez jakiś czas
Lubię
Evit-ka
Wiersz · 22 lipca 2012
×
Zgłoś obraźliwe treści