na pewno nie? (i czego skutkiem?)

Evit-ka

 
nie poruszać się
nie prowokować zagrożenia
...
nie myśleć
nie oddychać

nie istnieć
przynajmniej przez jakiś czas
 

 

Oceń ten tekst
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 22 lipca 2012
anonim