***

Artymowicz anDUCH

 

 

                                                                    dla Agaty Piechowskiej

 

 

 

niedziela bez ciebie dzieli się przez zero.

chciałbym – moje serce nazwać jak horyzont,

odzyskać i zapamiętać. Kochać się i wybierać

coraz dalej po twojej fioletowej sierści.

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Artymowicz anDUCH
Artymowicz anDUCH
Wiersz · 29 lipca 2012
anonim