Ostatnia pocztówka z Oddziału Terapii Uzależnień

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

                                                            potem cisza normalna więc całkiem nieznośna
                                                                        ks. Jan Twardowski, Śpieszmy się


śpieszmy się
nie przyzwyczajać
do ludzi -
tak szybko
przychodzą

szczególnie
kiedy nie myślimy o nich
zostając

29 lipca 2012, 19:58:05
 

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 29 lipca 2012
anonim