Literatura

Ostatnia pocztówka od Kathie (wiersz)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

zobacz jaki Księżyc
za parę dni będzie pełnia przy tej pogodzie
dlatego kuźwa nie będę mogła znowu spać
ale ty i tak wiecznie masz kłopoty ze snem
wtedy możesz przychodzić do mnie -
jakaś herbata zawsze się znajdzie

papierosy
musisz przynosić jednak
swoje

29 lipca 2012, 20:37:03
 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Karol Ketzer
Karol Ketzer 9 sierpnia 2012, 15:58
kuźwa? serio ?
przysłano: 30 lipca 2012 (historia)

Inne teksty autora

Bydgoszcz, sobota 30 maja 2015 roku
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Partykuły modalne
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz niewymuszony
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca