powiedziała odchodzę
między nami koniec
sprowadziłem następną
wygląda obłędnie
kosztuje
takie sushi
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz
·
31 lipca 2012
-
Voyteq Hieronymus de Borkovskygorzkie - prawdziwe... Mistrzostwo formy...
-
Justyna D. Barańskamistrzostwo - tylko w jakiej skali?
-
Jarosław Baprawski...zapewne 0-10;)))))