Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Evit-ka
rozwodnik wielokrotny (z serca...
rozwodnik wielokrotny (z serca dobroci)
Evit-ka
rozwodnik wielokrotny”
(z serca dobroci)
partyzant z pięknego Unieścia
rozpoznał co płeć jest niewieścia
i znał jej skrywane potrzeby
od głowy czubka do gleby –
już zanim nowego miał teścia
Lubię
Evit-ka
Wiersz · 10 sierpnia 2012
×
Zgłoś obraźliwe treści