skurwysen

Prince Azyp

 

Stygnę jak wosk

oczy jak wąż

mózg ciasny jak kiosk

zapomnieć staram się wciąż

 

Słysze jak BÓG przełyka ślinę i śmiech jak paznokcie o tablice.

Oceń ten tekst
Prince Azyp
Prince Azyp
Wiersz · 14 sierpnia 2012
anonim
  • Rita
    A gdzie ogonek przy wyrazie - Słyszę...? :-)

    · Zgłoś · 12 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    zapomnieć staram się niepotrzebny wciąż
    Bóg

    --Panie Karolu, Pan jest WIELKI

    · Zgłoś · 12 lat temu
  • Prince A
    dziękuje.

    · Zgłoś · 12 lat temu
  • Karol Ketzer
    "wciąż" niepotrzebne, nie pasuje, BÓG też nie.

    · Zgłoś · 12 lat temu