Takie Światy

[RainMaker]

***
Masywnym krokiem
Szukam miejsca złączenia
Mojej nocy
Mojego dnia

***
Patykiem w ognisku
Własnych wspomnień
Wypalam ślad
Bolesnych chwil

***
Niczego już nie zobaczę
Oddałem oczy na inny świat
Niczego nie usłyszę
Ogłuchłem szarością

***
Mięso mojej duszy
Straciło termin zdatności
Do spożycia życia
Pora iść

***
Moja noc
I moj dzień
Szarym świtem
Z połową Słońca

I Księżyca
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 6 głosów
[RainMaker]
[RainMaker]
Wiersz · 3 marca 2001
anonim