Dziś tylko pulsuje miasto

Rita

wiatr odwrócił się

w inną stronę

mam szybciej do domu

do prochu ze wspomnień

 

zrobiłam kopczyki jak kret

ślepy odruch na światło

pozbawione nasyceń

tęsknoty nie wiadomo po co

 

pamięć w swej dobroci cedzi

ataki choroby zarażenia tobą

kataleptyczny stan na pograniczu

 

traci(sz) na wartości

 

Rita
Rita
Wiersz · 15 sierpnia 2012
anonim
  • Prince A
    bardzo mi się podoba, ładnie piszesz.

    · Zgłoś · 12 lat
  • Rita
    Witaj na Wywrocie Prince Azyp :)

    Dziękuję za miłe słowa i ocenę.

    Pozdrawiam.

    · Zgłoś · 12 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    takie trochę przekombinowane, msz
    i proponuję małą poprawkę:

    "mam szybciej do domu
    z prochu wspomnień"

    "zrobiłam kopczyk" też nie brzmi najlepiej

    · Zgłoś · 12 lat
  • Ce.
    ataki choroby zarażenia tobą mi się podobają. i pozbawienie nasyceń. ale ten nawiasik moim zdaniem niepotrzebny. Pozdrowienia :)

    · Zgłoś · 12 lat
  • Marzena P.S.
    /zrobiłam kopczyki jak kret
    ślepy odruch na światło/, to szczególnie mi się podoba!

    · Zgłoś · 12 lat
  • Rita
    Dziękuję i pozdrawiam :)

    · Zgłoś · 12 lat
  • Ata
    podoba mi się klimat:
    "do prochu ze wspomnień" -
    nie będę robiła z siebie znawcy, subiektywnie: podoba się

    · Zgłoś · 11 lat
  • Rita
    dziękuję Agato

    · Zgłoś · 11 lat