przegrana do Gryfka.

Prince A

"Przegrywasz swoje życie"

 

 

 

gdy tak do mnie mówisz 

ja udaje że słucham, bo wiem że tak bardzo to lubisz

gorliwy głos sumienia ,który nie przeszedł jeszcze mutacji     

nadaje mojej masce wyraz skupienia

a twarz szczera galopuje na myślach

tam gdzie sen się zaczyna a sens umiera.

 

 

Prince A
Prince A
Wiersz · 15 sierpnia 2012
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    trochę przegadałeś, ale czasem trzeba,
    tylko "na myślach" mi zgrzyta
    "w myślach" , albo "po myślach" - msz.
    i od nowego wersu, może:

    "twarz szczera galopuje
    w myślach sen się zaczyna a sens umiera"

    albo

    "twarz szczera galopuje
    po myślach
    gdy sen się zaczyna a sens umiera"

    · Zgłoś · 12 lat
  • Prince A
    dziękuję Ci bardzo! konstruktywne.

    · Zgłoś · 12 lat