ideał

Evit-ka

 

dba o każdy gest
dobiera słowa
i/ jak szczegóły garderoby

nie z próżności – jak twierdzi
ale ze strachu przed rysą na wizerunku
z dumy pewnie też

BÓG CZY/JAK DYKTATOR

 

Oceń ten tekst
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 16 sierpnia 2012
anonim