na głupotę nie ma lekarstwa
poranny seks był lepszy niż kawa
przypadkiem wszedłem na portal randkowy
pierwszy slogan zachęcił czerwienią
wyprężonej pupy
mężczyzno wypełnij formularz
ruchanie gwarantowane
przejrzałem fotki
i zainteresowania kandydatek
żadna nie lubiła poezji
więc wpisałem to co wszycy
hojnie obdarzony
hetero
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz
·
17 sierpnia 2012
jakoś daleko stąd do poezji w moim skromnym mniemaniu... może Andrus by znalazł miejsce dla takowego pisania?
pozdrawiam