limeryk? gorzko - słony

Evit-ka

 

okularnik ze Stalowej Woli
nie przyznawał że go życie boli –
najsilniej doskwiera samotność
brak patentu na własną zalotność
i z łez gorzkich odciąganie soli

 

Oceń ten tekst
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 18 sierpnia 2012
anonim