zapomniałem się cieszyć
że wiosna rwie za ucho
i odejścia są te same
lepkim wzrokiem odkrywam
co nic w zasadzie nie zmienia
że serce ssie z pustej butelki
tylko migawki z dramatów
wypełniają sny o miłości
a czas wymija na zakręcie
zamknięte samochody
Migawki
Goosfrabba
Goosfrabba
Wiersz
·
27 sierpnia 2012
-
Justyna D. BarańskaO, a szanownego pana to już dawno nie było. A kiedy jakieś nowe zdjęcia wrzucisz? Potrzebna nam tu inspiracje :)
-
GoosfrabbaBo mnie kochana samemu brakuje inspiracji! A to tylko odgrzebany wiersz bo już od bardzo długiego czasu słowa i wersy jakoś się nie kleją :)
-
Marzena P.S.zamknięte samochody, które wiozą powietrze:)....
-
Justyna D. BarańskaA co do tekstu, lekki, bo lekki, ale czasami lubię takie poczytać. Zresztą jakoś dziwnie lepiej teksty tego typu czyta się u facetów, niż lasek, może dlatego, że u tych drugich występują nagminnie ;)