wymów cicho moje imię

Carbo

wymów cicho moje imię
zamknij oczy zjawię się
w twoim sercu płonie ogień
w mojej duszy pada śnieg
wymów cicho moje imię
spójrz do góry jestem tam
w twych marzeniach jest nadzieja
w moich ciągle jestem sam

Carbo
Carbo
Wiersz · 16 stycznia 2000
anonim