zlizuję palcem
słodkie kalorie wnętrza
krągłości lukru
zuza truchlewska (sue)
Wiersz
·
6 września 2012
Albo - pączek - zlizuję (palcem słodkie kalorie wnętrza) krągłości lukru.
Pozdrawiam.
Ostatnio sobie obmyśliłam, jak zrobić taki mega lukier, ale słodko kwasiło :D
Pozdrawiam.