Aniela i jej mały problem.

Konrad Matysiak

dotykając ust
czuje się

heretykiem

z każdym
nowym okruszkiem
wzbiera w niej

smutek

lokowany
w papierowych
torebeczkach

Konrad Matysiak
Konrad Matysiak
Wiersz · 10 września 2012
anonim
  • Konrad Matysiak
    No i kolejna zawitała na wywrotce.

    · Zgłoś · 12 lat
  • Karol Ketzer
    więcej enterów

    · Zgłoś · 12 lat
  • Konrad Matysiak
    O zgrozo! Następnym razem postaram się zrobić więcej :D

    · Zgłoś · 12 lat
  • abc
    no fakt heretykiem, okruszkiem, smutek
    w papierowych torebeczkach, hm. nieszczególnie finezyjne co w treści nośne.

    · Zgłoś · 12 lat
  • zuza truchlewska (sue)
    entery jak entery jak entery,ale te byki!

    · Zgłoś · 12 lat
  • Justyna D. Barańska
    o, siema Aniela ponownie. Po pierwsze, zapis całkowicie do bani, zupełnie jakbym wózkiem zjeżdżała po schodach... aż z 8 piętra. To wcale nie należy do przyjemności. Po drugie, straszne banały, dotykanie, okruszki... takie tralala (zawsze zaczynam śpiewać w głowie, gdy robią mi coś, czego się boję... albo gdy zaczynam się nudzić).

    Zbierz się do kupy i napisz porządny tekst.

    · Zgłoś · 12 lat
  • Konrad Matysiak
    Ostatnio jedynie banały mnie dotykają... zresztą dziękuje za komentarze!

    · Zgłoś · 12 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    do kupy się zbierz... napisała kierownica!

    · Zgłoś · 12 lat
  • Konrad Matysiak
    Grzesiek prawie jak mistrz Yoda :)

    · Zgłoś · 12 lat
  • Konrad Koper
    Aliryczne !!

    · Zgłoś · 6 lat