*****(może dwa lata wakacji)

Jarosław Baprawski

gdy byłem młody 
w moim życiu liczyła się tylko matka 
naleśniki z serem opowieści verne 

gdy dorosłem 
dalej liczy się tylko matka 
setka z ogórkiem kiszonym 
ballada o januszku

Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 10 września 2012
anonim