mówisz - bycie z tobą to najlepsza kombinacja
jaka mogła mieć miejsce
pamiętasz uwięzione na dachach gołębie
którym ciążyły skrzydła
więc modliłaś się o słońce i wysokość by tam było lepiej
to chyba największy problem
bo wszystko przypomina nas kiedy teraz przechodzę obok
mam wrażenie że czas mieści się w dwóch miesiącach
wiesz odkąd wyjechałaś jesień daje o sobie znać
we mnie też niebezpiecznie wszystko pęka
ale tak jak wtedy nie patrzę
dlatego kiedy znowu się spotkamy otwórz mi oczy
choćby na końcu świata
Wymijanie
Damiano
Damiano
Wiersz
·
17 września 2012
Zuza, cieszy mnie to. Pozdrawiam!