powstanie styczniowe

Mateusz Woźniak


te obacz no tylko tu powstanie
ale kino skołuj popcorn chodź bo wstanie
i pójgdzie w cholerę grób sznur francę
a u nas spłeeń paryski i nic novi
na błysku lunarnym powstaje on
to logiczny układ że stadnie dosadnie współkujemy
wiemy co biba co post a nie co nie tu pot w stanie
ciągłym bo kierat żar huta krowy tartak także taki
odstęp się natknie? natchnie? nie nie nadziała się
tutaj nic nie będzie choć powstanie

Mateusz Woźniak
Mateusz Woźniak
Wiersz · 21 września 2012
anonim