Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Halfmoon
***
***
Halfmoon
monosylaby
słyszę tylko
przecież
nie zależy
mi
na odpowiedzi
nigdy tak
ze sobą
nie rozmawiałam
wymagam
natychmiastowej
apokalipsy
Lubię
Halfmoon
Wiersz · 6 marca 2001
...
Dziadostwo straszne. Dziewczyna absolutnie nie umie pisać
Lubię
·
Zgłoś
·
18 lat
bakus
podoba mi sie.. pisz kobietko:) 3mam kcuki
:*
Lubię
·
Zgłoś
·
17 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
:*