Westchnienie do Pana w dzień świętego Gerarda Sagredo di Csanád

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

 

                                      Czasami każdy potrzebuje pomocy,

                                        prosimy więc o drobne przysługi,

                                            ale powinniśmy się strzec

                 Mary Alice Young, [w:] Desperate Housewives, s. 2., odc.15

 

użycz mi legendarne

dwa złote

a będzie uzdrowiona

dusza twoja

 

moja niewdzięczność

stanie się

kontrolowana

 

24 września 2012, 09:56:41

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 24 września 2012
anonim