kochanie tak bardzo cię kocham

Jarosław Baprawski

gwoździe i młotek
nie ranią tak bardzo
jak słowa

potrzebuję nowej fali
na której wzniosę się powyżej ciebie
by zdominować to wewnętrzne coś
co pozwoli mi być w pełni kobietą

o ja pierdolę
trwajmy

Oceń ten tekst
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 25 września 2012
anonim