Tabu

abojawiem

Coś jest

chyba tylko po to

żeby to obchodzić

i to z daleka.

Ja sobie sam

też jestem

chyba największym

a może i jedynym

wrogiem i przyjacielem.

Tylko że ja jak każdy

ze sobą samym

nie do obejścia się

bez siebie.

  

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 7 głosów
abojawiem
abojawiem
Wiersz · 30 września 2012
anonim
  • abojawiem
    Jakoż zjawiskowość nie bierze się z niczego (czyli głowy), chociaż nie powinna z założeń (zresztą tejże samej głowy).

    · Zgłoś · 12 lat temu
  • Voyteq Hieronymus de Borkovsky
    Byt w sensie ontologicznym przechodzi w byt w sensie fenomenologicznym...

    · Zgłoś · 12 lat temu