Literatura

widzenia punkt (wiersz)

Evit-ka

 

z Zaporoża lunatyczka słynna
się puszczała – chociaż nie powinna –
dla rodziny był to w dumę prztyczek
co zaświadcza kum Oczko Ludwiczek –
dla Księżyca to już inszość inna

 


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
abojawiem 30 września 2012, 20:55
się uśmiałem -
przysłano: 30 września 2012 (historia)

Inne teksty autora

więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca