Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Michał Domagalski
Na deszcz
Na deszcz
Michał Domagalski
Kupiła Sylwia kalosze,
A Michał na to: „No proszę!”
Lubię
Michał Domagalski
Wiersz · 4 października 2012
Justyna D. Barańska
;-)
Lubię
·
Zgłoś
·
12 lat
Rita
"Ty suche nóżki mieć będziesz,
Choć tyle kałuż dziś wszędzie."
;)
Lubię
·
Zgłoś
·
12 lat
zuza truchlewska (sue)
pewnie w panterkę, z kożuszkiem ;)
Lubię
·
Zgłoś
·
12 lat
Michał Domagalski
Akurat czarne, podobne do kozaczków.
Lubię
·
Zgłoś
·
12 lat
Justyna D. Barańska
Nie może być, znając Sylwię, stawiałabym na jakieś wyjątkowo jajcarskie!
Lubię
·
Zgłoś
·
12 lat
abojawiem
ale to i tak jest pogodny wiersz
Lubię
·
Zgłoś
·
12 lat
Michał Domagalski
@ Justyna: czarne, czarne. Księgowe takie.
@ abojawiem: masz rację.
Lubię
·
Zgłoś
·
12 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
Choć tyle kałuż dziś wszędzie."
;)
@ abojawiem: masz rację.