Na deszcz

Michał Domagalski

Kupiła Sylwia kalosze,

A Michał na to: „No proszę!”

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Michał Domagalski
Michał Domagalski
Wiersz · 4 października 2012
anonim