po czterech miesiącach picia
wypluty z cipy zaświatów
kołyszę do snu potwora
malowany na niebiesko
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz
·
5 października 2012
-
abojawiemkrótko zwięźle i na temat, ten temat