malowany na niebiesko

Jarosław Baprawski

po czterech miesiącach picia
wypluty z cipy zaświatów
kołyszę do snu potwora

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 5 października 2012
anonim