jak psa?

Evit-ka

 

uczucia
wyprowadza się na smyczy
i w kagańcu


szczególnie rozpacze
w gardle uwięzłe
kopie się w dupę

czasem zamienia na krzyki
obowiązkowo bezgłośne –
taki wybór?
czy przeznaczenie homo ledwo sapiens

 

Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 8 października 2012
anonim