pamiętasz

Carbo

pamiętasz
te oczy proszące
o mały kawałek przyjaźni
wspominasz
co rok przy okazji
twarz smutną od łez poszarzałą
dotykasz
we śnie jego ręki
zimnej lecz ciepła spragnionej
i mówisz...
nieważne...
Carbo
Carbo
Wiersz · 16 stycznia 2000
anonim