superbohaterowie naszej rzeczywistości
nie przelatują nad głowami
nigdy nie oderwali się od ziemi
stąpają twardo
boleśnie
modlą się o sen
marzą o dodatkowej sile
próbując przechytrzyć dany im czas
zatracili siebie by stać się
gwiazdą telewizji
ta dawno przestała być oknem na świat…