mądrych słów
pisać nie umiem (pewnie byłyby to słowa na baczność
jak angielscy żołnierze z JASIA FASOLI)
za to wiem
co mi się śniło -
ślub kuzynki
w senniku nic na ten temat nie znalazłam
trzeba mądrze dośnić
(jutro mądrzejsze podobno)
no to poczekam
i tak wam napiszę,
że...
Trochę w kierunku prozy, ale z lekkością, na plus.
Ten wielokropek na końcu zbędny, psuje mocno efekt.