boli mnie wszystko
paznokcie kolana
kurwa włosy mnie bolą
na przedramieniach guzy
w wolnych chwilach
przytulam dzieci
ajtuję się z żoną
i napierdalam
potem rozpędzony
przeskakuję górą
przez druty
pościg łapanka
wiadra płaczu
psy kurwy
rachunki
przykuty do wioseł
marzę
o liberii