wszystko to samo

Vincent_Ettrich

 

 

dążąc, biegnąc po okręgach,

walczymy by nie poddać się sile dośrodkowej

 

poszerzać je

 

aby widzieć i wiedzieć więcej

odśrodkowość ma przyjść z pomocą,

 

lecz do czego przyda się księgarnia

z bardzo tanimi produktami

skoro przestrzeń jest nieograniczona…

 

 

Vincent_Ettrich
Vincent_Ettrich
Wiersz · 19 października 2012
anonim