...

Agati

 

tęsknie za czekaniem przy drogowskazach
za słońcem oślepiającym zmęczone oczy
za niewiedzą dokąd podążamy
 
lubiłam aurę niedopowiedzeń
niezupełnej wiary i nietrwałych nadziei
nigdy nie lubiłam tego co konkretne
 
tęsknie za dźwiękiem zapełnianej kliszy
wspominam czule bezsenne poranki
szkoda  że nigdy się nie obudziłam

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Agati
Agati
Wiersz · 19 października 2012
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    No, to już jest lepsze, dobór słownictwa na plus. Trochę jeszcze jest to zbyt pisane prozą, bezpośrednie, ale wszystko jest kwestią treningu. Brawo.

    · Zgłoś · 11 lat temu
  • abojawiem
    no, no, więcej, dużo więcej niż niczego sobie

    · Zgłoś · 11 lat temu