słoiczków mnogość (mitologiczna?)

Evit-ka

 

bigamista z Olimp góry
łasuchuje konfitury -
tu małżonka – ówdzie żona
słodycz nocy pomnożona – 
smak brawury

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 2 głosy
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 24 października 2012
anonim