powiedz piękna
a wyczaruję wiersze
tylko nie mów
o ojcu co molestował
matce która wypiła krew
z ostatniej byczej butelki
bo lubiła wytrawne
do obiadu
zrób surówkę z marchwi jabłka i pora
przytul mnie i nasze dziecko
mojego syna
nakarm rosołem
otul mamą i tatą
zapomnij brooklyn
postawmy na stole flachę
zapiję twoje wspomnienia
nim skoczymy z mostu
wszyscy
love you
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz
·
26 października 2012
-
abojawiemzawsze mnie wzruszasz