love you

Jarosław Baprawski

powiedz piękna
a wyczaruję wiersze

tylko nie mów
o ojcu co molestował
matce która wypiła krew
z ostatniej byczej butelki
bo lubiła wytrawne
do obiadu

zrób surówkę z marchwi jabłka i pora
przytul mnie i nasze dziecko
mojego syna

nakarm rosołem
otul mamą i tatą
zapomnij brooklyn

postawmy na stole flachę
zapiję twoje wspomnienia
nim skoczymy z mostu

wszyscy

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 26 października 2012
anonim