Pożyjmy jeszcze chwilę
Pomilczmy jeszcze trochę
Zatańczmy jeszcze raz na granicy wieczności
Spójrzmy ostatni raz na ludzki, kryształowy świat
A potem
A za chwilę
A teraz
Ucieszmy się światem pełnym łez
Zachłyśnijmy się krzykiem ludzkich serc
Wyczujmy tętno ulic
Zamknijmy oczy, złączmy oddech
By wreszcie !
By nareszcie !
Mgła nas pogrzebała
w Wolności - na wieki