Co wiem po sobie

abojawiem

Nie sztuka być dobrym

jeszcze dla dobrych.

Sztuka być tak dobrym

żeby ta dobroć co to

ma być dobra dla dobrych

a co dopiero dla złych -

nie dołowała obdarowanych.

abojawiem
abojawiem
Wiersz · 29 października 2012
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    trujesz

    · Zgłoś · 12 lat
  • abojawiem
    pewnie w przeciwieństwie do Ciebie który/która ożywiasz/wskrzeszasz

    · Zgłoś · 12 lat