czy wszystko
napisali poeci
połowa dewiantów
połowa nałogowców
z rozwodem
dzielę brudnopisy
cały majątek
pięknie jest umierać bogatym
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz
·
29 października 2012