pięknie jest umierać bogatym

Jarosław Baprawski

czy wszystko
napisali poeci

połowa dewiantów
połowa nałogowców

z rozwodem
dzielę brudnopisy

cały majątek

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 29 października 2012
anonim