spod parasola to starsi
panowie dwaj
co najwyżej przeklinać mogą
popaprany los
wypychając uprzejmości
(za mało miejsca)
w dobie córek rozdziewiczanych
przez ojców
kolczatka i bat
(takie hardcory miłosne
można zamówić)
wczoraj byłem psem
gryzłem ich matki