świat równoległy

Evit-ka

 

w nim:
ma chyba ze 30 lat mniej
bólu ciała nie zna a rany duszy najwyżej powierzchowne

fobie ma schowane pod powierzchnią
w głębi ekranu smartfona
płyciźnie tabletu czy innego g....

a nadto/ bo przecież
pewności że tu ciekawiej i kompatybilniej notorycznie brak

 

Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 31 października 2012
anonim